BESTIL EN VIKAR

Ring 71 969 969

Har du af og til brug for en vikar til f.eks. udekørende pleje og omsorg, et plejehjem, sygehus, institution eller til et bo- og opholdssted med psykisk eller fysisk udfordrede beboere, så står vi klar med en kompetent og imødekommende vikar, der kan hjælpe jer i Midt- & Vestjylland.

Vores vikarer har alle erfaring og kompetencer indenfor forskellige sundhedsfaglige tilbud. Vi gør altid vores bedste for at matche vores vikar med netop dit faglige område, således I står stærkt i jeres daglige arbejde, når behovet for en vikar opstår.

Vi dækker alle typer af sundhedsfaglige, psykiatriske og omsorgsmæssige tilbud.

Når du bestiller en vikar fra Bestcare, så kan du være sikker på at få en kompetent vikar, der kan træde til i lige den funktion, som du har behov for.

Hvordan kan vi garantere en kompetent vikar?

Det er noget af det, der er unikt ved Bestcare vikarbureau, idet alle vores vikarer er blevet screenet ved en personlig samtale af vores afdelingschef. Dette bruger vi tid på, da vi vægter højt, at vi lærer vores vikarer at kende, så vi ved, hvilke kompetencer de enkelte vikarer har. På den måde får vi også kendskab til de udfordringer, som vores vikarer kan have, så vi kan tage hensyn hertil. Det at have en personlig relation til vores vikarer er bl.a. en af de ting, der adskiller os i forhold til mange andre vikarbureauer.

En anden ting der adskiller os fra andre vikarbureauer er, at vi gør alt, hvad der står i vores magt for at finde en vikar, når vores kunder har brug for det. Kundeservice er vores vigtigste konkurrenceparameter, og det betyder, at du kan træffe os døgnet rundt.

Vores mission er, at vi vil hjælpe med ekstra varme hænder. Det vil vi gøre, ved at tilbyde kompetente og uddannede vikarer inden for pleje og omsorg.

Bestcare’s vision er at blive Vestjyllands foretrukne vikarbureau inden for den sundhedsfaglige vikarbranche – både i forhold til vores kunder, men også i forhold til vores vikarer.

BESTIL EN VIKAR

Jes Lund
Direktør

Ønsker du at samarbejde med Bestcare?

Kontakt Jes Lund, så du kan høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde.

Tlf. 71 969 969
Mail: kontakt@bestcare.dk